fredag den 20. marts 2015

Starten


Alle mennesker har deres egen historie. En speciel eller en rørende historie. Nogle gange ligner det først en hel normal historie. Indtil historien langsomt går en anden retning, end du ønsker. Så får historien en særlig betydning. Livet får en helt anden vending. Så bliver det en historie, som er værd at fortælle. Min historie starter 14 år siden.

En ung hollandsk familie emigrer til Danmark for at starte på en gård. Med håb og mod starter de på en ny fremtid.

”Men på en lørdag kører vi, sammen med et par familiemedlemmer og nogle venner, i en lastbil fyldt med vores ting, til vores nye hus. Med håbet om at gøre det til et hjem. Vi krydser fingre. For selvom vi ikke ved om det bliver godt endnu, behøver vi ikke at gøre det alene. Vi lukker øjnene og vover springet. Ikke tænke, bare gøre. Vi kan komme fremad igen. Vi glæder os.”

Sådan starter min historie. En hel normal flyttehistorie om en familie som tager på rejse sammen… Det er starten på vores eventyr. Eventyret, der langsomt får en bizar vending og tvinger os til betydningsfulde beslutninger. Eventyret som til sidst blev til bogen ”bristet boble”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar